Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Jag började delta i leracirkel med Ivanka Shoshana!

Helena-Reet: Jag började delta i leracirkel med Ivanka Shoshana!

OHMYGOSSIP – I tillägg till sajterna OHMYGOSSIP  och NordenBladet har jag också haft bloggar för barn och om hantverk, där jag publicerar foton på mina döttrar (om våra sysslor) och inspirationsbilder och -artiklar om hantverk – broderi, stickning, virkning, målning osv. De senaste åren har det varit tyst om bloggarna men nu, när vi startade vårt eget varumärke inom kosmetik, har jag åter igen börjat använda vår blogg! 

Jag gillar alla slags hantverk, men lera är min senaste upptäckt och min favorit. Tillsammans med Ivanka Shoshana (10 år) började jag besöka en cirkel om lera på Saku herrgård, där vi får privatlektioner. Det är mycket nyttigt för autistiska personer, det hjälper till att utveckla deras händer, eftersom hjärnan och händerna hänger ihop. Verksamhet med händer är också mycket bra för allmän utveckling och känslor. Bra terapi! På två timmar kan man se hur kreativ hon är! Jag gjorde ett stort vintage fat (frukt) och en stor vintage skål, och hon gjorde en stjärnformad godisskål, en liten soppskål, en pytte liten snögubbe och ett fallet träd (allt arbete som vi gjort hittills väntar fortfarande på att bränns i ugnen och målas).

De, som är intresserade av hantverk eller våra sysslor, kan följa bloggen här: elishevashoshana.com/blog


Tags assigned to this article:
autismautisthantverkIvanka Shoshana

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory