Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Klärvoajant: En vedeldad ugn ökar dina häxkonstfärdigheter

Klärvoajant: En vedeldad ugn ökar dina häxkonstfärdigheter

OHMYGOSSIP  – Många klärvoajantes och esoteriska utövare är medvetna om att miljön kan påverka vår energi och vår förmåga att uppfatta det övernaturliga. Ett effektivt sätt att stärka dessa förmågor är att bo i vedeldade hus. Hur fungerar det egentligen? Det ska vi ta reda på!

Vedeldade spisar och den värme de ger har förknippats med magi och ritualer sedan urminnes tider. Många människor har ansett att vedspisen förbättrar deras intuitiva förmåga och hjälper dem att bättre förstå det övernaturliga. Detta beror på att en vedeldad ugn skapar en speciell energi som kan stärka en persons eget energifält.

Om du bor i en vedeldad bostad eller befinner dig i närheten av en vedspis kan du märka en förbättring av dina förmågor inom klärvoajans och spådom med tarotkort. En braskamin skapar ett kraftfullt energifält som hjälper dig att öka din känslighet för energin omkring dig.

Förutom att hjälpa dig att förbättra dina förmågor är braskaminen också ett mycket praktiskt sätt att värma upp ditt hem. En braskamin är billigare och mer miljövänlig än ett elektriskt värmesystem eftersom trä är förnybart och biologiskt nedbrytbart.

Om du känner att du är en person med en esoterisk förmåga, kan spå i kort eller kan sia är det värt att vara uppmärksam på miljön och var du bor. En vedeldad kamin är en bra energi och förstärkare och hjälper dig att stärka dina häxförmågor. Att bo i ett vedeldat hem hjälper dig att få kontakt med naturen och det övernaturliga, och ökar din medvetenhet om världen omkring dig.

Bilder: Unsplash
Källa: Ohmygossip.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory